vrijdag 29 augustus 2014

Belangrijke informatie geplande verbetering Muiswerk Online


Volgende week woensdag wordt er een wijziging doorgevoerd in Muiswerk Online, die een grote verandering voor uw leerlingen met zich meebrengt.

Geplande verbetering
Is er bij uw leerlingen een opleiding ingesteld, dan zien zij straks alleen de modules die passen bij hun opleiding en leerjaar (bijvoorbeeld havo klas 2). Voorheen waren alle modules zichtbaar en zagen zij door de bomen het bos niet meer. Vanaf volgende week woensdag stelt u alleen de opleiding in (als dat nog niet gebeurd is) en selecteert Muiswerk automatisch de juiste modules.

Reden
Het eerste uitgangspunt van Muiswerkprogramma's is differentiatie: we laten leerlingen vooral werken aan de onderwerpen die zij nodig hebben. Die differentiatie begint pas ín een module. We zien te vaak gebeuren dat een vmbo-leerling werkt in een module voor de bovenbouw van het vwo. Hoogste tijd dus om daar iets aan te doen.

Wilt u dit niet? 
Deze verbetering kan tot gevolg hebben dat er modules verborgen worden die u wel had willen gebruiken. Een overzicht van de modules die per klas en opleiding zichtbaar zijn, vindt u hier. Wilt u niet dat deze automaat gaat werken voor uw schoolingang? Laat ons dat weten door een e-mail te sturen naar support@muiswerk.nl onder vermelding van uw schoolingang. Bellen kan natuurlijk ook naar 0297 523159.

Geen opmerkingen: