maandag 12 januari 2015

MuisMeter, voor ouders, voorlopig nog gratis


Zodra ouders aandacht hebben voor het onderwijs van hun kinderen, verbeteren de resultaten. Daar twijfelt niemand aan. Gebruikt uw zoon of dochter Muiswerk Online thuis en op school, op een pc en op de iPad, voor Nederlands en rekenen en misschien ook voor Engels, dan is de MuisMeter App daar een geweldige hulp bij. Met MuisMeter ziet u wat uw zoon of dochter aan het doen is op school en hoe dat vergelijkt met de rest van de klas. Uw zoon kan zelf ook makkelijk zien of hij deze week al genoeg geoefend heeft. 

In verband met het onderzoek van TIER is de MuisMeter tijdelijk gratis gemaakt zodat de 6.000 ouders in het onderzoek hem gratis konden downloaden. Inmiddels blijkt dat veel meer ouders van de gelegenheid gebruikt maakten voor een gratis download.

Wij zijn blij met die extra downloads want MuisMeter verhoogt de effectiviteit van Muiswerk Online. Daarom hebben wij besloten om los van het TIER-onderzoek, dat nog maar een aantal maanden loopt, de MuisMeter ook in 2015 gewoon gratis te laten.

Wij vragen Muiswerkscholen om dit aan hun ouders en begeleiders te laten weten. Haal nog meer uit Muiswerk, grijp die gratis MuisMeter. Kijk hier voor meer informatie.

Geen opmerkingen: