woensdag 14 januari 2015

Win een Muiswerk workshop op uw locatie


Onder alle mensen uit het voortgezet onderwijs en de roc's die tijdens de Nationale Onderwijstentoonstelling bij ons op de stand langskomen en zich laten scannen, verloten wij na de NOT tien gratis workshops.

Een Muiswerkexpert komt naar uw school en geeft een training aan alle docenten die binnen uw school met Muiswerk (gaan) werken. Aan het eind van de training weet u welke programma's geschikt zijn voor uw leerlingen, hoe u Muiswerk instelt om er op uw manier mee te werken en hoe u de voortgang bewaakt en het behaalde resultaat meet. Na een korte presentatie zal de meeste tijd gaan naar het onderdeel 'zelf achter de computer'. U ontvangt een cursusboekje en wij begeleiden de workshop.

Werkt u nog niet met Muiswerk? Dan is een bezoek aan de NOT een mooie kans op de Muiswerkprogramma's te leren kennen aan de hand van een korte demonstratie bij ons op de stand.

Werkt u al met Muiswerk? Ook dan is een bezoek interessant en kunt u kennismaken met de vernieuwingen van de laatste versie van Muiswerk Online: gemakkelijk oefeningen klaarzetten voor uw leerlingen, een scorematrix waarmee u in één oogopslag ziet welke onderwerpen wel en niet beheerst worden en de nieuwe rapportages voor de directie. Misschien werkt u al met testmateriaal en bent u op zoek naar oefenmateriaal? Of misschien oefent u al met Muiswerk, maar zou u onze testen graag willen gebruiken om uit te zoeken welke modules geoefend moeten worden.

Bezoek ons in de Jaarbeurs in Utrecht van 27 t/m 31 januari! Meld u hier aan voor gratis toegang.

Geen opmerkingen: