vrijdag 6 februari 2015

Door de ogen van de leraar: de takenmap


Taken klaarzetten door middel van een takenmap, dit is één van de nieuwe functies binnen Muiswerk Online. Nu ik het eenmaal geprobeerd heb, ben ik erg blij met deze extra optie. 

Op het moment dat ik opdrachten selecteer uit bepaalde modules heeft dit geen enkele invloed op de persoonlijke oefenprogramma’s van mijn leerlingen. Daardoor kan ik alle leerlingen een extra opdracht geven als ik denk dat die relevant voor hen is.

Nu ik dan toch bezig ben, vertel ik jullie gelijk iets meer over deze functie. De takenmap is zowel individueel als klassikaal in te zetten, erg handig! Ook kan ik zelf beslissen hoe lang de taken geldig blijven en hoe vaak ik minimaal wil dat mijn leerlingen de opdrachten maken. Pas als een leerling de taken af heeft, komen de gewone modules weer tevoorschijn. Mijn leerlingen moeten dus altijd eerst de taken afronden die ik heb klaar gezet en zij kunnen daarna pas verder met hun eigen programma. Als het nodig is kan ik ook altijd de takenmap legen of aanvullende taken toevoegen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar hoe het werkt, klik dan hier voor de handleiding en vraag de supporters van Muiswerk via support@muiswerk.nl of via 0297 523159 om deze functie voor u aan te zetten.

In de rubriek 'Door de ogen van de leraar' worden Muiswerkfuncties bekeken vanuit het perspectief van de leraar.

Geen opmerkingen: