dinsdag 3 februari 2015

Terugblik NOT2015


De Nationale Onderwijstentoonstelling zit erop, we moeten weer twee jaar wachten. Het was een geweldige week waarin alle Muiswerkers hebben genoten van de vele bezoekers van onze stand.

Leraren uit het primair onderwijs waren onder de indruk van het aanbod om een jaar lang alle modules gratis te proberen. Andere leraren, die de programma's al flink gebruiken, bezochten onze stand met gerichte vragen over de inhoud of over de werking van een van de programma's.

Voor veel mensen uit het voortgezet onderwijs en het mbo was de koppeling tussen de testsuites en de oefenpakketten een grote verrassing. Scholen die zowel de testsuites als de oefenpakketten in huis hebben, kunnen een enorm voordeel realiseren doordat de twee - normaal gesproken afzonderlijke - werelden, aan elkaar gekoppeld kunnen worden. De koppeling zorgt ervoor dat leerlingen direct na de testafnames aan de slag gaan met de onderdelen die zij nodig hebben. Er gaat geen kostbare tijd meer verloren.

In vijf drukke dagen hebben we honderden bezoekers langs gehad, een demonstratie van de programma's gegeven en persoonlijk kunnen spreken. We kunnen niet wachten tot de volgende NOT!

Klik hier voor een foto-impressie van de afgelopen week.

Geen opmerkingen: