dinsdag 10 maart 2015

SLBdiensten organiseert gratis informatiesessie digitale rekenmethodes


Op donderdag 19 maart organiseert SLBdiensten een gratis informatiesessie over digitale rekenmethodes en de rekentoets. Tijdens deze sessie voor rekendocenten stellen Muiswerk, Stimmit en Studyflow hun digitale rekenmethodes aan u voor en vertellen ze hoe ze helpen bij het voorbereiden op de rekentoets.

Voor studenten in het voortgezet onderwijs is de rekentoets een vast onderdeel van het examen. In het mbo wordt de rekentoets de komende schooljaren een verplicht onderdeel van het eindexamen. De digitale (en adaptieve) rekenmethodes van Muiswerk, Stimmit en Studyflow helpen u uw studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op deze rekentoetsen.

Zij laten u graag zien welke producten/software u op uw instelling kunt inzetten bij uw rekenlessen om leerlingen van alle niveaus te ondersteunen bij het Referentiekader Rekenen. Naast methodes voor instellingsgebruik, wordt ook aandacht besteed aan rekenmethodes voor thuisgebruik.

Gratis uitproberen
Iedereen die bij de bijeenkomst aanwezig is, krijgt de mogelijkheid om Muiswerk, Stimmit en Studyflow enkele weken tot enkele maanden op een aantal pc’s binnen uw instelling gratis uit te proberen.

Voor wie?
Iedereen die rekenen geeft binnen het vo of mbo en contactpersonen van SLBdiensten. Informeer vooral uw collega’s!

Waar en wanneer?
Datum: donderdag 19 maart
Tijd: 12:00 – 16:00 uur (met lunch)
Locatie: kantoor SLBdiensten te Amsterdam
Kosten: gratis

Klik hier om u aan te melden voor deze gratis informatiesessie!

Geen opmerkingen: