maandag 30 maart 2015

Vacature supportmedewerker


Per direct is Muiswerk Educatief op zoek naar een gedreven en communicatief vaardige supportmedewerker (m/v) voor het ondersteunen van onze klanten.

Omschrijving van de functie
Als supportmedewerker help je onze klanten bij het inzetten van het adaptieve, educatieve platform ‘Muiswerk Online’. Jouw taken bestaan in de eerste plaats uit het schriftelijk (per e-mail) en telefonisch beantwoorden van gebruikersvragen, het begeleiden van gebruikers bij het maken van instellingen en het doorvoeren van wijzigingsverzoeken in ons online platform. Daarnaast schrijf je duidelijke procedures over nieuwe functionaliteiten en schrijf je mee aan handleidingen en cursusboekjes. Net als alle Muiswerkers draag je een steentje bij aan het testen van nieuwe versies en nieuwe programma’s, beheer je de webagenda en ondersteun je bij facilitaire taken.

Profiel supportmedewerker
Kandidaten voor deze functie hebben onlangs een passende mbo2- of mbo3-opleiding afgerond en werkervaring op een servicedesk. Programma’s als Word, Excel, Powerpoint en Outlook hebben voor jou geen geheimen en je bent vlot in het gebruik van de computer en mobiele devices. Je hebt affiniteit met ict en haalt voldoening uit het verrassen van de klant door hem zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Je communiceert makkelijk en foutloos in de Nederlandse taal en hebt een prettige telefoonstem.

Andere belangrijke kenmerken:
secuur
proactieve werkhouding
klantvriendelijk en servicegericht
interesse in het onderwijs en onderwijsgerelateerde zaken

De functie is voor 32-40 uur, het salaris is marktconform en afhankelijk van ervaringsniveau. Je bent woonachtig in de omgeving van Uithoorn.

Over Muiswerk Educatief
Muiswerk Educatief is één van de meest innovatieve uitgevers van digitaal educatief lesmateriaal. Twaalf mensen werken op informele wijze en met veel enthousiasme aan eigen producten en streven naar een eerlijk product van hoge kwaliteit. Meer dan 3300 scholen en instellingen in het po, vo en mbo in Nederland en België werken dagelijks met de toets- en oefenprogramma’s van Muiswerk Educatief.

Werken bij Muiswerk Educatief? Richt een e-mail met foto en cv aan Edwin Hortensius: edwin@muiswerk.nl.

Geen opmerkingen: