vrijdag 3 april 2015

Column: Zoveel op het fornuis


Muiswerk Online 2.1 is nu drie maanden oud. U blijft ons van goede, nieuwe ideeën voorzien. Daarom zal in juli of augustus van dit jaar alweer een nieuwe versie van Muiswerk Online uitkomen. Duizenden scholen zullen dan verrast worden door de nieuwe mogelijkheden en modules. Ik ben nauw betrokken bij de meeste van die nieuwe ontwikkelingen en ben zeer enthousiast over wat er staat te pruttelen op ons fornuis... maar ik mag daar nog niet over praten.

Ik kan nog niets zeggen over de spectaculaire nieuwe producten die onder andere voor de onderbouw van de basisschool gekookt worden. Ook de vele nieuwe oefenvormen die nu uitgeprobeerd worden op proefkinderen zijn nog geheim. Dat gepersonaliseerd leren nu nog persoonlijker en krachtiger gaat worden, ook daar mag ik nog niets over zeggen. Zelfs over verbeterd gebruikersgemak en verbeterde uitleg kan ik niet praten. Het is allemaal uiterst geheim.

Het is dat ik mijn werk als kok zo leuk vind, anders zou ik u graag vast laten proeven. Het wordt heerlijk kan ik u vertellen.

Theo Schijf is hoofd ontwikkeling en algemeen directeur van Muiswerk Educatief. Hij schrijft over zijn belevenissen en ervaringen en geeft zijn visie over zaken met betrekking tot onderwijs en ict.

Geen opmerkingen: