dinsdag 2 juni 2015

Maar liefst drie nieuwe kleuterprogramma's!


Op dit moment werken wij hard aan drie nieuwe programma's, speciaal voor alle kleuters. In de zomervakantie komen deze programma's voor alle basisscholen met Muiswerk Compleet automatisch beschikbaar: Woordstart, Rekenen op maat 1 en Rekenen op maat 2. 

Woordstart
Dit is een volledig nieuwe module om de woordenschat van kleuters te vergroten. Woordstart richt zich op leerlingen van groep 1 en leerlingen met een beperkte woordenschat in hogere groepen. Het programma bevat een schat aan oefenmateriaal, waar de leerling mee kan werken, zowel op school in de les, als thuis onder begeleiding van een van de ouders.

Rekenen op maat 1 en 2
Rekenen op maat 1 en 2 bestonden al, maar zijn opnieuw ontwikkeld om beter aan te sluiten bij de rekenen-op-maat-programma's voor de hogere groepen. Ook Rekenen op maat 3 zal in schooljaar 2015-2016 opnieuw worden ontwikkeld.

De nieuwe programma's bevatten onder andere oefeningen over ordenen en meten, oefeningen om hoeveelheidsbegrippen te leren kennen en oefeningen met betrekking tot meetkundige oriƫntatie.

Kijk hier voor meer informatie en meer plaatjes.

Geen opmerkingen: