dinsdag 2 juni 2015

Muiswerk Stoomcursus nu live op YouTube


Vanaf begin dit jaar heeft Muiswerk Educatief introductiecursussen georganiseerd om basisscholen verder op weg te helpen in het gebruik van de Muiswerkprogramma’s. Meer dan 350 leerkrachten van 200 scholen hebben hier op 10 locaties gebruik van gemaakt. De video's staan nu online!

Voor iedereen die de stoomcursus Muiswerken heeft moeten missen en voor iedereen die het allemaal nog eens wil terugzien, hebben wij via YouTube drie video's van de cursus beschikbaar waarin Linda Humme u meeneemt in de wereld van Muiswerk:

1. Hoe bereid ik mij goed voor op de eerste Muiswerkles? Klik hier.
2. Welke functies staan mij als leerkracht ter beschikking? Klik hier.
3. Met uw leerlingen aan de slag! Klik hier.

Met dank aan alle medewerkers van OBS 't Wad in Harlingen, Basisschool Neel in Roermond, Archipelbasisschool Tweemaster-Kameleon in Oost-Souburg, SO De Isselborgh in Doetinchem, c.b.s. de Triangel in Emmer-Compascuum (waar de video's zijn opgenomen), Daltonbasisschool Bommelstein in Almere, OBS Wakersduin in Noordwijk, OBS Yore in Tilburg, KBS Imeldaschool in Rotterdam en BBS De Krullevaar in Den Haag voor hun hulp en gastvrijheid tijdens de cursussen!

Heeft u deelgenomen aan een van de stoomcursussen en de online evaluatie nog niet ingevuld? Mogen we dan vijf minuten van uw tijd vragen om deze in te vullen: http://goo.gl/forms/MWGuK4jJnl? Muiswerk gaat deze introductiecursus in het nieuwe schooljaar opnieuw organiseren en uw antwoorden helpen ons om de cursus nog waardevoller te maken.

Geen opmerkingen: