maandag 24 augustus 2015

Een nieuw schooljaar, een vernieuwd Muiswerk Online

Een nieuw schooljaar, een vernieuwd Muiswerk Online. Op woensdagavond 29 juli is de Indri-versie van Muiswerk Online losgelaten, zodat u er het nieuwe schooljaar gelijk mee kunt kennismaken. Indri kent een aantal krachtige vernieuwingen.


De gebruikersadministratie is eenvoudiger geworden: minder velden en alle belangrijke velden bij elkaar. Het opslaan van de schoolingang als favoriet in uw browser is nu mogelijk geworden en bent u als docent uw wachtwoord vergeten, dan kunt u dat zelf rechtzetten. De nieuwe Digibord-functionaliteit geeft u toegang tot een uitgebreide index waarmee u eenvoudig oefeningen en uitleg kunt vinden aan de hand van trefwoorden. Uw favoriete uitlegschermen kunt u vervolgens afspelen voor de klas.

Tot slot misschien wel de grootste vernieuwing: het Muiswerk Leerplan. Het ingebakken standaard leerplan was al heel krachtig, nu kunt u dat plan eenvoudig per leerling aanpassen (of per klas of per opleiding). Kortom, u kunt vandaag beginnen met gepersonaliseerd leren.

Meer informatie over alle vernieuwingen vindt u op onze website. Wij wensen u een mooi schooljaar!

Geen opmerkingen: