dinsdag 22 december 2015

Registreer nu voor gratis toegang IPON!

Op woensdag 3 en donderdag 4 februari 2016 kunt u in de Jaarbeurs in Utrecht de IPON bezoeken. Dit jaar staat de IPON in het teken van Gepersonaliseerd Leren. Daar kunnen wij natuurlijk niet ontbreken! U vindt Muiswerk Educatief op het Leermiddelenplein, gelijk bij de entree. Komt u ook? U kunt zich hier registreren voor gratis toegang.


IPON is al vele jaren de informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van onderwijsinnovatie en ICT-toepassingen en -diensten. Doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. Dit geldt voor educatieve methodes, leermiddelen maar ook voor hardware en software.

Dit is de achtste editie van de IPON en ook deze editie weer vele nieuwe en innovatieve initiatieven op het gebied van onderwijsinnovatie & ICT. Dit keer met het thema: gepersonaliseerd leren!

Na registratie kunt u gratis naar binnen en ons bezoeken in stand A002! Registreer u nu alvast en ontvang uw toegangskaart in de e-mail. Klik hier!

Geen opmerkingen: