woensdag 27 januari 2016

Makkelijk inloggen voor de allerjongste Muiswerkers

Ook voor de jongsten op school heeft Muiswerk leerzame modules zoals Woordstart, Leesstart, Rekenen op maat 1, 2, 3 en Woorden 1 en 2. Inloggen met een code is best lastig als je nog niet kunt lezen. En als leerkracht heeft u natuurlijk geen tijd om elke leerling te helpen met inloggen. Daarom kan inloggen op school nu ook via plaatjes.

De leerling kiest eerst het plaatje dat bij zijn groep hoort. De plaatjes bestaan uit een icoon met een kleur en zijn op niveau gesorteerd. Onder het plaatje staat ook de naam van deze groep.


Na het aanklikken van de groep verschijnen de plaatjes van de leerlingen uit deze groep. Deze zijn op voornaam gesorteerd. Hier klikt de leerling op zijn eigen plaatje en hij is klaar om te werken.


Wilt u ook werken met de visuele inlog? Neem dan contact op met support@muiswerk.nl. Vermeld uw schoolingang en laat ons weten tot en met welk niveau u op deze manier wilt werken (max. 4). Voor deze niveaus kunt u Muiswerk Online op school op een nieuwe manier aanroepen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Meer informatie vindt u hier.

Geen opmerkingen: