maandag 18 april 2016

Muiswerkpakket speciaal voor ISK's

Internationale schakelklassen staan voor de grote uitdaging om hun leerlingen klaar te stomen voor het Nederlandstalige onderwijs. Het leren van de Nederlandse taal staat hierbij centraal. Doordat de Muiswerkprogramma's vol slimmigheden zitten die de leerlingen uitdagen, volgen, helpen, motiveren en ontwikkelen, zijn de programma's uitermate geschikt voor klassen met grote niveauverschillen, zoals ISK's. En dus kon het niet uitblijven: op verzoek van veel ISK-docenten is er nu een Pakket ISK/NT2 Nederlands.


Muiswerkprogramma's zijn slimme, online taal- en rekenprogramma’s, die docenten helpen om leerlingen op hun eigen niveau te laten werken: gepersonaliseerd leren. Muiswerk Online kiest voor elk NT2-niveau automatisch de juiste oefenmodules: een leerplan op maat. De docent kan dat leerplan eventueel zelf aanpassen door oefenmodules aan- en uitzetten. U maakt uw eigen leerplan.

Om de cirkel rond te maken rapporteren de programma’s uitgebreid naar het docententeam over de inspanning en de voortgang. Kortom, de slimme didactiek van de programma’s houdt iedereen stevig bij de les. En dat bespaart u een hoop tijd. Inmiddels gebruiken ruim 3300 scholen en instellingen Muiswerkprogramma's

Bezoek hier de speciale website voor isk's of bekijk hier gelijk wat er in het Pakket ISK/NT2 Nederlands allemaal wordt meegeleverd. Een overzicht van de programma's, ingedeeld volgens het Europees Referentiekader is hier te vinden.

Geen opmerkingen: