woensdag 29 juni 2016

Elf splinternieuwe modules!

De afgelopen twee jaar hebben onze ontwikkelaars voor het vak Nederlands keihard gewerkt aan een compleet nieuwe leerlijn Nederlands. Dat heeft geleid tot maar liefst elf splinternieuwe modules die na de zomer voor u ter beschikking komen!

Tot nu toe behandelden veel modules meer dan één Meijerinkniveau. Deze nieuwe serie bakent de niveaus beter af en laat dat duidelijk zien in de titel. Het gaat om de volgende modules:

Nieuwe Meijerink taalserie
Samenstelling van uw pakket verandert automatisch
Als u werkt met pakketten, dan komen de modules na de zomervakantie automatisch tevoorschijn. Zij zullen hier en daar modules vervangen. Klik op de naam van uw pakket om de nieuwe samenstelling te bekijken:


Modules met nieuwe namen
Sommige modules, die niet vervangen worden, ondergaan een naamsverandering om meer inzicht in het niveau te geven:
Formuleren --> Formuleren 1F-2F
Formuleren vervolg --> Formuleren 3F
Formuleren voor gevorderden --> Formuleren 4F
Lezen --> Lezen 2F-4F
Ontleden en Benoemen 2 --> Ontleden en Benoemen 3F

Wij zijn enorm trots op de duidelijke, nieuwe indeling en op de splinternieuwe serie en we zijn heel benieuwd naar uw reacties en straks ook naar uw ervaringen. Bent u nieuwsgierig naar de modules? De 1F-modules zijn op dit moment al beschikbaar als demo. Vraag hier een demo aan. Vermeld bij de reden van uw interesse de nieuwe leerlijn taal. En ontdek de lesstof van de modules zelf.

Geen opmerkingen: