maandag 18 juli 2016

Muiswerker van het jaar voor vierde keer ISK-leerling

Aaesha Alothman is Muiswerker van het schooljaar 2015-2016. Zij werkte in totaal 388 uur (73 uur op school en 315 uur thuis) met Muiswerk Online en maakt meer dan 1700 oefeningen en toetsen. Voor de vierde keer op rij is de Muiswerker van het jaar een leerling van ISK Valuas College in Venlo. Wat een prestatie!

Vrijdag 15 juli vond de jaarlijkse sportdag plaats voor alle ISK-leerlingen van het Valuas College. Inmiddels kunnen zij in het programma gerust standaard een "Muiswerkmomentje" inbouwen want het begint traditie te worden dat de leerling die de meeste minuten heeft gewerkt in Muiswerk Online een leerling is van de ISK van het Valuas College. Linette Eveleens, directeur van Muiswerk Educatief, was bij de start van de sportdag aanwezig om de naam van de winnares bekend te maken en de prijs uit te reiken. Alle leerlingen op de tribune wachtten in spanning af. Aaesha Alothman mocht naar beneden komen om het certificaat, een bos bloemen en de iPad in ontvangst te nemen.


Aaesha komt uit Syrië en woont nu tweeënhalf jaar in Nederland. Zij mag na de vakantie starten aan een toerisme-opleiding, mbo-niveau 3. De nieuwe school heeft er alle vertrouwen in dat ze dit gaat redden. Aan haar inzet en discipline zal het in elk geval niet liggen.

Eerder maakte Omroep Venlo een item over de Muiswerker van het jaar. U kunt dit item hier bekijken.

Geen opmerkingen: