vrijdag 4 november 2016

Job Twinning traject op zoek naar docenten regio Amsterdam

Tijdens een job twinning traject worden professionals  uit het onderwijs gekoppeld aan professionals uit andere sectoren, zoals het bedrijfsleven, de gemeente, maatschappelijke, culturele en welzijnsorganisaties. Als koppel maak je werk van gezamenlijke ontwikkeldoelen waar jullie zelf, maar ook jullie organisaties van kunnen profiteren.

Na de succesvolle job twinning pilots in Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam krijgt het traject in Amsterdam een vervolg: JT 020. Tussen september 2016 en maart 2017 kunnen acht koppels van professionals uit het voortgezet onderwijs en andere sectoren van en met elkaar leren. Binnen een tijdsbestek van drie maanden besteden koppels gemiddeld 24 uur aan het realiseren van de gezamenlijk opgestelde ontwikkeldoelen. Aan het eind van deze periode delen alle koppels hun leeropbrengsten met hun organisaties en met het bredere job twinning netwerk.

Doel van dit job twinning traject is een kruisbestuiving tussen het onderwijs en andere sectoren: job twinning is niet alleen leerzaam voor de deelnemers zelf, maar draagt ook bij aan de verbetercultuur van de organisaties waar zij werkzaam zijn.

Ga naar de website.

Geen opmerkingen: