vrijdag 13 januari 2017

Bezoek onze NOT-stand en maak kans op een iPad!

Nog een kleine twee weken... en dan staat de Jaarbeurs in Utrecht vijf dagen lang in het teken van álles wat met onderwijs te maken heeft. Met trots presenteren wij u onze stand! Want wij zijn er natuurlijk ook. Bezoekt u onze stand, dan maakt u kans op een iPad. Meld u hier aan voor gratis entree!

U vindt ons in hal 9 stand D066. Onze stand staat in het teken van groei en er is zelfs een lachspiegel die u laat groeien. Maar veel belangrijker is natuurlijk de groei die leerlingen in het po, het vo, mbo, isk en PrO bewerkstelligen met behulp van onze online programma's. Wij laten u graag zien wat de programma's voor uw leerlingen en voor u kunnen betekenen.

Bent u al Muiswerkgebruiker? Ook dan hopen we dat u onze stand bezoekt om ons te vertellen over uw ervaringen. Andersom informeren wij u over de gloednieuwe 2F- en 3F-modules en de laatste vernieuwingen van Muiswerk Online. Wist u bijvoorbeeld dat leerlingen binnenkort vragen even kunnen overslaan? Dat zij toetsen nu 24 uur kunnen bewaren? En dat zij alle gehaalde modules in beeld houden? En voor docenten is de Muiswerk lerarenkamer compleet vernieuwd. Kortom, genoeg om over te praten.

Meld u gratis aan, bezoek onze stand, vergeet niet om uw badge te laten scannen en maak kans op de iPad die wij in de week na de NOT verloten!


Geen opmerkingen: