dinsdag 21 maart 2017

Meer diploma’s om uit te kiezen

Als uw leerling een flink deel van de stof van een module beheerst, dan kunt u in Muiswerk Online een diploma of een certificaat voor hem of haar afdrukken. Het aantal designs voor deze diploma's is nu uitgebreid.

Selecteer de juiste leerling, ga naar Resultaten en kies voor het tabblad Diploma. Het laatst gehaalde diploma wordt getoond. Druk het diploma af via de knop ‘Druk af’. Gebruik de volgende printerinstelling: geen marges, geen kopregel, geen voetregel, om het diploma precies op een A4-tje te laten passen. Liever een ander design of een diploma voor een andere lesmodule? Klik dan op ‘Instelling’, maak uw keuze en bevestig met de knop ‘Toon’.

De diploma’s zijn niet alleen mooi, ze beschrijven in kleine lettertjes ook exact hoe hard er gewerkt is en wat er gepresteerd is in deze Muiswerkmodule. Door een ingebouwd echtheidskenmerk is het diploma onvervalsbaar.

Verder maken onze diploma’s geen onderscheid meer tussen jongens en meisjes. Zo kan iedereen een passend bewijs, certificaat of diploma krijgen. Hieronder een selectie van de designs. Uiteraard zijn ze allemaal ook in zilver en in brons beschikbaar, afhankelijk van de scores van de leerling.Geen opmerkingen: