woensdag 5 april 2017

Nieuw: Muiswerk Wiskunde vmbo!

De nieuwe module wiskunde is leverbaar! Het Muiswerkprogramma Wiskunde vmbo bevat de leerstof die deel uitmaakt van het wiskunde-examen voor het vmbo en die niet in Rekenen 2F zit. Kortom, een ideale module om vmbo-leerlingen klaar te stomen voor het examen. En u kunt dat dit schooljaar gratis ervaren. Vraag uw licentie voor 1 mei aan!


Eindsprint naar het eindexamen
De laatste maanden van het schooljaar zijn alweer aangebroken. Wacht daarom niet te lang en probeer Muiswerk Wiskunde vmbo direct. Aan bod komen onder andere: veeltermen, afronden, machten, verhoudingen, goniometrie bewerkingen, hoeken, coƶrdinaten, formules en grafieken, rijen en statistiek. Elke oefening begint met duidelijke uitleg en geeft nuttige feedback op elk antwoord.
 Lees meer over deze module.

Hoe haalt u het in huis? 
Klanten die het totaalpakket rekenen vmbo al hebben, ontvangen deze module automatisch en zonder extra kosten. Scholen die nog geen rekenlicenties hebben, mogen tot het einde van het schooljaar de gloednieuwe module Wiskunde vmbo gebruiken en we leveren dan meteen Rekenen 1F-2F mee. Interesse? Ga naar het inschrijfformulier. 

Geen opmerkingen: